01

Ekspert & Profesional

02

Sinus Academy

03

Profesionist në trajtim

04

Të shpejt në diagnostifikim

Dr. Arsim Thaqi
IMG_0021

Trajtimet

Trajtimet

Operacionet e hundës dhe sinuseve = Functional Endoscopic Sinus Surgery

 • Operacion i perdes së hundës ( Septoplastika)
 • Operacion i konkave nazale ( Turbinoplastik)
 • Kirurgjia endoskopike e sinuseve dhe polipeve me përdorimin e „shaver“
 • Elektrokoagulim endoskopik i A. sphenopalatina dhe A. ethmoidalis anterior te gjakderdhjet e hundës (Epistaxis)
 • Kirurgjia endoskopike e sinusit frontal dhe sfenoidal te rastet akute apo kronike inflamatore, te poliposis nasi apo tumoret
 • Trajtimi endoskopik i mukocelave dhe mukopyocelave
 • Operacioni i kanalit te lotit teknika endoskopike West = Dacryocystorhinostomy
 • Dekompresion i orbitës

Kirurgjia e bazës së kafkës

 • Mbyllja e rrjedhjes së lëngut cerebrospinal = Duraplastik
 • Trajtimi endoskopik i meningoencefalocelave
 • Trajtimi i frakturave të bazës së kafkës
 • Trajtimi endoskopik i tumoreve beninje dhe malinje të sinuseve

ORL pediatrike

 • Tonsilektomi ( heqja e bajameve)
 • Adenotomi (heqja e bajames së tretë)
 • Tonsilotomi ( heqja e pjesshme e bajameve hipertrofike)
 • Miringotomia me vendosje të gypave të ventilimit

Operacionet në qafë

 • Heqja e cisteve
 • Trajtimi kirurgjikë i tumoreve beninje dhe malinje
 • Diseksion i qafës ( Neck dissection)
 • Traketomia

 Diagnostikimi dhe trajtimi kirurgjik i gërhitjes dhe apneas së gjumit

 • Poligrafia kardiorespiratore
 • Uvulapalatopharyngoplastik UPPP
 • Uvuloplastik

 Operacionet e gjëndrave të pështymes

 • Heqja transorale e gurëve nga gjëndra submandibulare dhe parotide
 • Heqja e gjëndrës submandibulare (Submandibulektomi)
 • Heqja e gjëndrës parotide (Parotidektomi superficiale dhe totale)

 Mikrolaringoskopia

 • Heqja e polipeve nga kordat vokale
 • Heqja e cisteve nga kordat vokale
 • Trajtimi i Reinke`s edema
 • Heqja e nodusave nga kordat vokale

Për pacientët

Kosova Sinus Center

Diagnostifikimi

Diagnosifikimi shpejtë dhe i sakt

Trajtimi

Trajtimi i duhur dhe me praktika bashkëkohore

Ndërhyrja kirurgjike

Ndërhyrja kirurgjike minimal-invazive

Kujdesi pas trajtimit

Është njëra nga fazat që ne i kushtojmë shumë vëmendje

Diagnostifikimi

Diagnosifikimi shpejtë dhe i sakt

Trajtimi

Trajtimi i duhur dhe me praktika bashkëkohore

Ndërhyrja kirurgjike

Ndërhyrja kirurgjike minimal-invazive

Kujdesi pas trajtimit

Është njëra nga fazat që ne i kushtojmë shumë vëmendje

KOSOVA SINUS CENTËR

Është qendra e vetme që për herë të parë në rajon trajton probleme të rralla të ORL-së

Dr.med.univ. Arsim Thaqi specialist i Otorinolaringologjisë, specializuar në Karlsruhe të Gjermanisë, me përvojë 15 vjeçare si otorinolaringolog në klinikën e ORL-së Karlsruhe dhe Schwarzwald në Gjermani, duke sjellë risi në diagnostikim dhe trajtim kirurgjik ,posaçërisht në kirurgjinë endoskopike (FESS) të sinuseve.

Kosova Sinus Center është qendra e re mjekësore, në të cilën pacientët me sëmundje të hundës, sinuseve dhe bazës anterore të kafkës trajtohen në nivel modern internacional. Kosova Sinus Center drejtohet nga unë Dr. Arsim Thaqi, Prishtinë (Kosovë) dhe Prof. Dr. Rainer Weber, Karlsruhe (Gjermani). Ideja e kooperacionit në kuadër të Kosova Sinus Centër përmbledh këto aspekte: • Trajtimin optimal të pacientëve nga Kosova dhe rajoni, • Zhvillimin e një qendre për shkollim/trajnim të mjekëve të ORL-së në Kosovë.

MËSO MË SHUMË PËR NE

Mëso më shumë nga pyetjet më të shpeshta

Ekpertizë e klasit botëror në trajtimin e të gjitha patologjive në regjionin e sinuseve dhe bazës së kafkës.

Unë besoj se është e drejta e çdo pacienti të marrë një opinion të dytë apo edhe të tretë rreth sëmundjes.

Një qasje ekipore me një sërë specialistësh që punojnë në koordinim të ngushtë në një plan për trajtimin optimal të pacientëve.

Trajtimet