Unë dhe familja ime kemi shumë respekt të madh për ju Dr. Arsim Thaqi, faleminderit Zotit që na ka mundësuar me ju  taku juve , fal tij dhe juve sot Nëna e fëmijëve të mi është mirë dhe me shëndet të plotë. Do jemi mirënjohës gjithë jetën ndaj punës dhe përkushtimit tuaj. Laureta tani gëzon shëndet të plotë.