Arbana T

Përshëndetje i nderuar Dr. Arsim Thaqi,
Unë sot isha në Heidelberg për kontrollë, fillimisht po ti përcjelli lavdatat e mjekëve aty për punën-operimin që e ke realizu tek unë si paciente. Me të vërtetë janë mahnit nga puna, bile mjeku kryesor ju kish drejtu aty stafit ju kishte thënë mesiguri ky mjek ka punu dikun jasht vendit se paska përvoj të shkëlqyer.
Gjithësesi në këtë aspekt nuk kamë dyshuar as unë asnjëherë, respekt!
Arbana

Mustafa

Unë dhe familja ime kemi shumë respekt të madh për ju Dr. Arsim Thaqi, faleminderit Zotit që na ka mundësuar me ju  taku juve , fal tij dhe juve sot Nëna e fëmijëve të mi është mirë dhe me shëndet të plotë. Do jemi mirënjohës gjithë jetën ndaj punës dhe përkushtimit tuaj. Laureta tani gëzon […]